Kuvakisa 2020

Johteenhovin #johteenhovi-kuvakisan säännöt:

 1. Kilpailuaika
  Kilpailuaika on 1.3.2020 – 31.8.2020.
 2. Kilpailun järjestäjä
  Kilpailun järjestää Johteenhovi Oy.
 3. Kilpailun palkinto
  Nokia 7.1 -matkapuhelin. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, eikä muuhun tuotteeseen.
 4. Voittajien valinta, arvonta ja osallistuminen
  Kilpailun voittaja valitaan #johteenhovi-hashtagilla merkatuista kuvista, jotka ovat Facebookissa tai Instagramissa. Kuvan tulee liittyä Johteenhovin juhla- ja kokoustiloihin. Valinnan suorittaa Johteenhovi Oy:n henkilökunta. Kampanjan järjestelyissä mukana olevien tahojen henkilökunta ei voi osallistua kilpailuun tai arvontaan.
 5. Voitosta ilmoittaminen
  Voittajaan otetaan yhteyttä yksityisviestillä, siinä alustassa, missä kuva on julkaistu. Jos voittaja ei vastaa 2 viikon kuluttua ilmoituksesta, palkinto arvotaan uudelleen. Voittaja nimi voidaan julkaista järjestäjän internet-sivuilla / sosiaalisessa mediassa. Järjestävä taho varaa oikeuden jakaa kilpailuun osallistuneita kuvia sosiaalisessa mediassa ja internet-sivuilla (johteenhovi.fi).
 6. Järjestäjän vastuu
  Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.
 7. Erityisehdot
  Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta pois sulkemiseen.