Hovi

Hovin rakentaminen on vielä kesken, mutta sen odotetaan valmistuvan kokonaisuudessaan vuokrattavaksi syksyyn 2024 mennessä.

Hovi on tilava ja monipuolinen päärakennuksemme. Hovista löytyy kaksi erillään vuokrattavissa olevaa tilaa.

Hovin saliin mahtuu n. 50hlö istuen ja sen yhteydestä löytyy myös keittiö ja kaksi harrastehuonetta. Salin yhteydestä löytyy myös narikka sekä kolme WC-tilaa, joista yksi on esteetön. Keittiön kiinteä astiasto on mitoitettu 50 hlö, mutta tilaan on mahdollista vuokrata lisähintaan astiasto n. 100 hengelle (Lisätietoja tästä tullaan lisäämään hinnastoon). Salin yhteyteen on mahdollista myös vuokrata 140 neliöinen lasitettu lämmitettävissä oleva terassi, josta on hienot näkymät pihamaalle. Terassille on mahdollista kattaa istumapaikat maksimissaan 150 hengelle. Tilassa on huomioitu esteettömyys.

Hovin saunaosasto löytyy rakennuksen vasemmasta reunasta ja tilaan on oma kulkuovi saunaosaston terassilta. Saunaosaston pukuhuoneeseen mahtuu n. 10hlö ja saunaan n. 6hlö. Tilasta löytyy myös yksi WC sekä 2 suihkua. Tila on mahdollista vuokrata yksinään pieniä saunailtoja varten. Saunaosaston kylkeen on myös mahdollista vuokrata automatisoitu kiinteä palju, mikä löytyy saunaosaston terassilta. Paljuun mahtuu n. 8-10 hlö ja se sisältää lämmitys-, puhdistus- ja suodatusjärjestelmän. Vuokralaisen tarvitsee vain poistaa paljusta kansi ennen paljuilun aloittamista ja laittaa kansi takaisin paikoilleen paljuilun lopetettuaan. Tilassa on huomioitu esteettömyys. Hovin saunaosasto valmistuu käytettäväksi heinäkuuhun 2024 mennessä.

Pohjapiirrustus

Kuvana

Ladattava PDF-tiedosto

Hovi-pohjapiirrustus.pdf